19 sep

Flot anmeldelse af Aros Guitar Duo i JyllandsPosten

Anmeldelse på åbningskoncerten ved Århus Kammermusikfestival, hvor Aros Guitar Duo spillede en “hyldest til Århus koncert” med værker af Martin Lohse, Wayne Siegel og Asger Buur.

“En særlig oplevelse fik man netop i selskab med Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau, der tilsammen udgør Aros Guitar Duo, som indledte koncerten med en række komponisters fortolkning af Aarhus-sangen “in Vernalis Temporis”. Med en nærmest symbiotisk forbindelse præsenterede de et eminent og dedikeret samspil, hvor det ikke gjaldt om at mase sig frem, men hvor sjælen i musikken fik lov at blomstre i sit eget tempo; både det blide, det filosoferende, det sjove og brillerende flettede sig sammen med markant rytmiske passager og en særlig sprød guitarlyd” RACHEL EINARSSON

læs artiklen her (kræver abonnement).

29 jan

Asger Buur: I Foråret

Ny video med Aros Guitar Duo. Liveoptagelse fra Simon Wildaus debutkoncert fra Det Jyske Musikkonservatorium 13. maj 2018. Værket er skrevet til Aros Guitar Duo og stykket er baseret på  melodien fra “in vernalis temporis”, som dagligt spilles af  Århus Rådhus’ klokkespil.

09 aug

Aros Guitar Duo vinder 1. pris i Liechtenstein

den 14. juli vandt Aros Guitar Duo 1. pris ved den internationale konkurrence for guitarduoer Ligita i Liechtenstein.

17 jun

Aros Guitar Duo debuterer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Onsdag den 12. september 2018 debuterer Aros Guitar Duo fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Siden 2015 har AGD studeret i solistklassen for ensembler ved DKDM hvor de har modtaget undervisning og vejledning af Lektor i klassisk guitar Jesper Sivebæk, bratschist og Professor Lars Anders Tomter og Professor i bratsch og kammermusik Tim Frederiksen.

Ved Koncerten uropfører Aros Guitar Duo bl.a. et nyt værk af komponist John Frandsen som er skrevet til AGD.